Филми онлайн
Вашето място за filmi online

Machete onlineРежисьор на Machete : Робърт Родригес, Итън Маникюз
Участват: Мишел Родригес, Джесика Алба, Дани Трейо, Робърт де Ниро, Линдзи Лоън, Чеч Марин, Стивън Сегал, Дон Джонсън, Електра Евелин
Националност: САЩ
Година на излизане в кината: 2010
Продължителност: 105 минути
Жанр : Екшън, Драма, Криминален
Накратко за филма: Мачете Кортез (Дани Трейо) е изкусен ренегат, бивш служител в мексиканската полиция. Той броди по улиците на Тексас и търси заработка.
Местният бизнесмен и пропагандист, Майкъл Бенц (Джеф Фейхи) обяснява на Мачете, че сенатор МакЛафлин (Робърт Де Ниро) е корумпиран и изпраща стотици незаконни имигранти от страната. За да спре това, Бенц предлага на Мачете $150 000 да убие сенатора. Кървавият договор е сключен и когато Мачете е на път да финализира поръчката, той е натопен и прострелят със снайпер почти смъртоносно.
След като се възстановява, той се отправя да мъсти на бившия си работодател, с помощта на отец Бенито Дел Торо (Чийч Марин), стар приятел, поел клетва против насилието.
Превърнал се в култов още преди излизането си, „Machete” бележи първата главна роля на легендарния Дани Трейо в един „изтънчен” b-специалитет на Робърт Родригес.

Machete | Machete 2010 | Watch Machete online | Гледай Мачете онлайн | Мачете 2010


Актьори: , , , , , , , , , ,

Kommentare sind geschlossen.


Powered by Wordpress
Theme © 2005 - 2009 FrederikM.de
BlueMod is a modification of the blueblog_DE Theme by Oliver Wunder